Ouneva Oy:stä Top Speed Oy:n uusi omistaja
10.10.2018

Ouneva Oy on 28.9.2018 solmitun osakekaupan myötä Top Speed Oy:n  osakekannan uusi omistaja. Ouneva Oy jatkaa Top Speed Oy:n menestyksekästä liiketoimintaa Jyväskylässä.

Omistusmuutos ei vaikuta yhtiöiden operatiiviseen toimintaan. Yhtiöt jatkavat toimintaansa erillisinä osakeyhtiöinä. Top Speed Oy:n toimitusjohtajana jatkaa Aarre Kankainen. Top Speed Oy:n hallituksen puheenjohtajana jatkaa Ouneva Oy:n hallituksen puheenjohtaja Mikko Nevalainen.

Kaupan myötä Ouneva Group vahvistaa entisestään laajaa pintakäsittelyosaamistaan. Top Speed Oy:n vahvuuksia ovat erityisesti hyvä laaduntuottokyky vaativien valukappaleiden pintakäsittelyssä ja viimeistelyssä.  Tekemiseen sitoutunut ja osaava henkilökunta on ollut keskeinen syy yritysjärjestelyyn. Omistusmuutos tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kehittää Top Speed Oy:n toimintaa edelleen ja Jyväskylän tuotantolaitokseen tullaan panostamaan kapasiteetin laajentamiseksi.

Top Speed Oy on vuonna 1989 perustettu teollisuusmaalaukseen ja pintakäsittelyyn erikoistunut yritys. Top Speed Oy:n liikevaihto vuonna 2017 oli noin 2,6 milj. euroa ja henkilöstömäärä noin 30.